Labradorklubben Östra

Att äga en hund är både en glädje och mycket arbete. Det krävs mycket träning och utbildning som ett fint samspel och den finns att få via din hundklubb. Labradorklubben Östra är klubben för alla som vill utvecklas och lära tillsammans med sin hund. Vi har många olika aktiviteter flera dagar i veckan. Aktiviteter som utställning, jaktprov, WT och olika lekar finns på programmet. WT är ett arbetsprov som ägaren gör tillsammans med hunden och det brukar vara uppskattat. I Labradorklubben Östra har du också möjlighet att engagera dig i styrelsen och vill du vidareutbilda dig kan vi även erbjuda dig detta.

Som medlem i en hundklubb får du fördelar som du kanske inte tänker på. Alla hundar behöver gemenskap och aktiviteter för att må bra. Du tar säkert redan idag promenader med din hund, men att få leka och få nya intryck är viktigt. Att använda hjärnan och tänka är stimulerande och alla hundar blir mycket mer harmoniska och lugna när de får mental träning. Det kan vara olika sorters träning men resultatet är en gladare hund. Din hund mår säkert redan idag bra men visst vill du ge den det där lilla extra. Genom Labradorklubben Östra kan du göra det, här finns något för alla.

Labradorklubben Östra med dessa söta labbar

Labradorklubben Östra är till för alla

Labradorklubben Östra har mycket på programmet och vi har även kontakt med andra klubbar och ordnar gemensamma träffar. Genom att gå in på nätet kan du hitta vad som anordnas. Det går också bra att ta kontakt via telefon. Om du endast vill ha gemenskap utan större krav och ambitioner går det också mycket bra, du sätter själv ribban för hur högt du och din labrador vill nå. Stödet får du från erfarna hundägare och din hund får gemenskap med andra sällskapliga hundar. Vänta inte, utan ta kontakt redan idag för att ni snart ska kunna börja en ny spännande gemenskap, ni kommer inte att ångra er.